Uitleg

Online winkelen met korting?

Korting op internet is er op vele verschillende manieren. Kortingscodes en actiecodes zijn de meest populaire, maar cash back korting wordt ook steeds bekender. Deze korting geldt ook in combinatie met eventuele aanbiedingen.


Wat is cash back korting?

Vele bestellingen die u doet bij webwinkels kunt u doen via een cashbacksite.
U klikt daar op een speciale link en de winkel waar u de aankoop doet betaalt bijv. € 25,- provisie aan de cashbacksite. Die betalen vervolgens € 20,- aan u uit, die bijgeschreven wordt in uw account op de desbetreffende cashbacksite. Vervolgens kunt u dit uit laten betalen, vaak vanaf een bepaald bedrag.


Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor cash back korting?

  1. Zoek op de winkel waar u iets wilt gaan bestellen, bijvoorbeeld Wehkamp.nl
  2. Kijk welke cashbacksite de beste voorwaarden heeft, bijvoorbeeld ShopKorting. Klik op de link 'Bezoek Shopkorting'.
  3. Meld u aan bij ShopKorting, zoek daar Wehkamp en volg de verdere instructies
  4. Doe uw aankoop bij Wehkamp
  5. Binnen 48 uur wordt de korting bijgeschreven in uw account bij ShopKorting, welke u na enige tijd uit kunt laten betalen naar uw bankrekening.


Wat doet cashbacksvergelijken.nl?

Er zijn vele cashbacksites, en allen geven verschillende vergoedingen en hebben verschillende voorwaarden. Cashbacksvergelijken.nl vergelijkt cashbacksites zodat u per winkel kunt zien waar u de hoogste cash back korting kunt krijgen. Daarnaast geeft het snel inzicht in de verschillende voorwaarden van de cashbacksite, bijvoorbeeld vanaf welk bedrag u een betaling aan kunt vragen.
Lees ook de veel gestelde vragen of zoek de winkel van uw geplande internetaankoop voor de hoogste cash back korting.