Cashbacksite rating: 8.1 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

CashbackXL

BedrijfCashback XL B.V.
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks1135
Aantal exclusieve cashbacks 60
Gemiddelde positie 1,88
Aantal eerste plaatsen756
UitbetalingGeen minimum
Uitbetaling viaBankoverschrijving
InschrijfbonusGeen
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek CashbackXL

Gemiddelde beoordeling (45 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met CashbackXL

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Goede site, mijn cashbacks gaan goed. 2x een claim gedaan en is ook opgelost. Echt jammer van bol.com die niet op jullie site beschikbaar is..

Vind het ook goed dat er hier door cashbackxl naar gekeken/gereageerd wordt!

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Soms niet de hoogste cashback, maar wel zeker de snelst reageerde en goedkeurende cashback site die er is.

Reageren heel snel op tickets. Geweldige cashback site.

CashbackXL
Beoordeling:
- :
vind wel echt heel laag

commisie van groupon was vorige maand nog veel hoger denk dat ik toch maar ga overstappen naar een andere cashback
CashbackXL:
Hi Moun, in december heeft Groupon de cashbacks verlaagd. Dit duurde t/m half januari. Toen hebben ze de cashbacks weer verhoogd tot op bijna het oude niveau. Dit hadden we overigens ook duidelijk aangegeven bij de voorwaarden. groet, Ditmar

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Sinds de nieuwe website update moet ik vaker claimen. Alle claims worden wel tijdig behandeld maar bij de oude website pakte hij altijd alles meteen. Dat is wel jammer.

CashbackXL
Beoordeling:
- :
En ja hoor de cashback bij coolblue blijft maar dalen.. MENSEN TRAP ER NIET IN

Vorig jaar nog 10% bij cashback xl nu 8% als je geluk hebt. Moet ook vaak claim indienen duurt maanden. Bij cashback.nl wel gewoon 10%. De nieuwe site is drama.. ik wil gewoon geld punt uit.
CashbackXL:
Hi Els, de cashback voor Coolblue is altijd 8% geweest, nooit 10% en heb ik in de tussentijd ook nooit aangepast. Dus ik snap niet waar je mensen voor waarschuwt.

Jammer dat je de nieuwe site een drama vindt, misschien kan je aangeven op welk vlak we nog kunnen verbeteren. Dan kunnen we er mee aan de slag.

vr. groet, Ditmar

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Was tevreden gebruiker,echter zijn veel cashbacks verlaagt of zelfs helemaal verdwenen.(Bv HP)Dit terwijl diezelfde bedrijven wel cashback geven via andere cashbacksites.Ben dus overgestapt naar een andere cashbacksite.Jammer want cashbackxl was naar mijn mening de beste echter de laatste maanden een stuk minder geworden.
-----
14-09-2017 15:10:
Hierbij een reactie op de reactie van Cashbackxl.(Kan niet reageren in bestaande beoordeling). De reden van de 1 is dat HP slechts een voorbeeld is en jullie bij veel bedrijven de cashback hebben verlaagd.Jullie hebben nu bijna altijd een lagere cashback dan concurrenten.Ook hebben jullie voor grote bedrijven als een Bol.com helemaal geen cashback en andere sites wel.
-----
14-09-2017 13:05:
Laatste reactie.Ik heb de score aangepast naar een 4 omdat ik inderdaad tevreden was en de transacties wel altijd snel en accuraat werden geregistreerd.Echter blijf ik bij de site waar ik nu gebruik van maak omdat zij hogere cashbacks hebben en ook Bol.com.(inmiddels 3 transacties gedaan en alle 3 goed verlopen)Ook blijf ik het slecht vinden dat veel cashbacks zijn/waren verlaagd en dat jullie hier zo mee rommelen.De claim op jullie site dat jullie de hoogste cashback geven is dan ook absoluut niet (meer) waar.
CashbackXL:
14-09-2017 10:00:
Bij HP is er meer voordeel te behalen met korting dan met cashback. Daarom bied ik voor HP alleen nog maar korting aan, want dat is de beste deal voor mijn gebruikers. Dat is de achterliggende gedachte.
Jammer dat je mijn site dan direct een 1 geeft, terwijl je juist zo tevreden was. Je blijft in ieder geval de altijd welkom op mijn site, en mocht je nog meer vragen/opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag via mail of telefoon.

vr. groet, Ditmar (eigenaar CBXL)

Reactie op reactie :-)

Ik ben al drie jaar bezig om toestemming te krijgen om Bol.com te mogen promoten maar het is helaas nog niet gelukt. Neem van mij aan dat dit echt mijn aandacht heeft. De laatste maanden ben ik overigens de cashbacks weer aan het verhogen ipv aan het verlagen. Dat zal ook de trend blijven. Voor sommige webshops betaal ik zelfs meer dan de andere cashbacksites. Maar als voormalig tevreden gebruiker van mijn site kom ik je graag tegemoet: voor welke webshops die volgens jou verlaagd zijn en die jij geregeld gebruikt zou ik de cashback dan moeten verhogen om je terug te krijgen als gebruiker? Laat maar weten via deze site of via de mail.

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Zoals het hoort te zijn! Meteen een mail dat je aankoop geregistreerd is, goede helpdesk als er iets mis gegaan is, correcte uitbetalingen, gewoon PERFECT. Ik ben heel blij met deze site, doet wat het belooft!

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Service prima! Uitbetaling ook tijdig en sneller dan de meeste andere sites. De tijd dat CBXL ook standaard de hoogste cashbacks gaf is helaas verleden tijd, komt steeds dichter in de buurt van bijv shopkorting.nl, daar waar dit verschil in het verleden altijd fors was.

CashbackXL
Beoordeling:
- :
Ik gebruik naast CashbackXL nog een bekende cashback website. Cashbacks werken in 90% van de gevallen, bijna nooit problemen, wel komt het eens voor dat een cashback niet lukt.
Het is mij nu 1 keer voorgekomen dat ik een cashback in het eerste instantie niet had ontvangen, vervolgens contact opgenomen met CashbackXL en kan niks anders zeggen dan dat Ditmar het netjes heeft opgelost! CashbackXL reageert snel op en persoonlijk op vragen en denkt in ieder geval met je mee. Kan het zeker aanbevelen!

CashbackXL
Beoordeling:
- :
De laatste maanden "mislukken"steeds meer aankopen, continu navraag doen of een bestelling/cashback wel is doorgekomen. Steeds weer een claim aanmaken. Terwijl er niets veranderd pakt hij de ene cashback wel ( vaak de lagere bedragen) en de hogere niet. Ben nu om te kijken naar shopkorting gegaan en alles wordt geregistreerd.
CashbackXL:
Hi MJ, we gebruiken dezelfde links als andere cashbacksites, dus daar kan het eigenlijk niet aan liggen. Het lijkt er op dat je denkt dat we bewust cashbacks laten mislukken. Ik kan je verzekeren dat dat niet het geval is. Wij sturen je door naar de webshops en wachten dan op bevestiging van de webshop dat je iets hebt gekocht/aangevraagd. Het is een geheel automatisch proces. Het kan inderdaad voorkomen dat een cashback niet geregistreerd wordt. Voor mij is het op afstand lastig te bepalen waarom een cashback niet is gelukt, het enige wat we dan kunnen doen is een claim doorzetten naar de webshop. Vaak kunnen we je dan alsnog de cashback geven. Omdat ik niet weet wie je bent, kan ik het ook niet verder onderzoeken nu. Als je je wilt dat ik dat alsnog doe, dan kan je me bereiken op info@cashbackxl.nl. vr. groet, Ditmar (eigenaar CBXL)


Bezoek CashbackXL

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed