Cashbacksite rating: 5.2 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

ShopBuddies

BedrijfOrangeBuddies Media BV
Webwinkels in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aantal cashbacks3262
Aantal exclusieve cashbacks 1
Gemiddelde positie 1,17
Aantal eerste plaatsen2875
UitbetalingVanaf € 1,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving, cadeau's of cadeaubonnen
Inschrijfbonus
KostenGeen
Saldo houdbaar12 maanden
Browser extensie / toolbarGeen
Bijzonderheden100% cashback

Bezoek ShopBuddies

Gemiddelde beoordeling (32 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met ShopBuddies

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Via Shopbuddies een mobiel + toestel abonnement afgesloten bij KPN. Dit was in januari.

Ik wacht nog steeds op de uitbetaling.

Ze reageren echter wel netjes op de berichten, tot dusver.
ShopBuddies:
Beste Lao,

Bedankt voor jouw review. Zou je via de website een bericht naar de klantenservice willen sturen? Dan kunnen zij voor je nagaan waarom het zolang duurt.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
6 december een verzekering afgesloten, want we zouden via ShopBuddies 17,50 krijgen. Ten eerste is het nooit geregistreerd, daar gelijk melding van gemaakt, we hadden geen andere site openstaan! En tot op heden nog niets geregistreerd en al helemaal geen geld ontvangen. Het enige wat we horen is "mevrouw u moet nog even geduld hebben, maar ondertussen is het al ruim 5 maanden geleden, bijna 6 maanden! Diverse helptickets ingevuld, maar geduld...... Het duurt wel erg lang,
ShopBuddies:
Beste Jeane,

Bedankt voor jouw review. Dit duurt inderdaad wel erg lang. Zou je een bericht naar onze klantenservice willen sturen? Zij kunnen dan nagaan waarom het zolang duurt.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik moet steeds zelf achterna gaan voor de goedkeuringen van mijn cashbacks die geregistreerd zijn.

Ik moet alles zelf controleren echt irritant, want vaak blijft het status inbehandeling maanden lang en moet zelf telkens tickets openen voor deze probleem.

Ik heb zelfs 5 euro premium voor betaald voor snellere uitbetaling maar is ook bullshit, als ik steeds maanden moet wachten op de goedkeuringen van mijn aankopen.

Geen aanrader!!!
ShopBuddies:
Beste Maikel,

Bedankt voor jouw review. Dat is inderdaad niet de bedoeling. Helaas hebben we wat technische problemen gehad waardoor er nu hard gewerkt wordt om alles weer bij te zijn. We hopen dan ook dat jij in de toekomst niet meer hoeft te vragen over in behandeling transacties.

Groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Prima site, alle kortingen zijn altijd bijgeschreven en uitbetalingen gingen prima. Uitbetalingen zijn wat sloom na het aanvragen maar na zo'n 10 dagen allemaal klaar en binnen.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik shop al jaren via ShopBuddies en ik heb nooit problemen gehad. Ik adviseer mijn vriendinnen altijd om ook te shoppen via Shopbuddies en die zijn ook heel enthousiast.

Je krijgt via ShopBuddies ook de hoogste cashback dus ik ben zeker tevreden en blijf het zeker gebruiken!

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
hebben bij vrijwel alle sites het hoogste cashback-percentage, helaas moet je wel overal zelf achter aan zitten voordat de cashbacks op de juiste manier worden regegistreerd en doorgevoerd. doe je dit niet op tijd dan vervalt je claim en krijg je dus geen geld terug.
duurt tussen de 2-3 maanden tussen aankoop en uitbetaalbaar zijn van het krediet.
1x uitbetaling aangevraagd voor meerdere aankopen, heb het geld mogen ontvangen dus dat zit wel goed.

heb je de tijd en zin om zelf in de gaten te houden of het proces goed loopt dan is dit een van de betere cashbacksites, heb je hier geen zin in dan kan je beter een andere site kiezen die mogelijk wel iets minder uitbetaald.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Al jaren een enthousiaste spaarder met Shopbuddie. Hoewel ik over het algemeen niks te klagen heb over dit programma, heb ik laatst wat problemen gehad met mijn cashback voor Telfort. Na wat contact heen en weer is dit keurig opgelost. Hiervoor dank!

PS: ik bedoel het goed. Ik ben erg blij met mijn account en de service!

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Begin me een beetje te storen aan de handelswijze van ShopBuddies.
Het gaat heel erg traag voordat er uberhaupt al een cashback wordt geregistreerd. Wordt een cashback geannuleerd na verloop van tijd heb je al geen tijd meer om hier op te reageren, want na 2 maanden ben je je "klik" kwijt.
Ook staat er nergens een reden ter annulering, of kan ik niet terugvinden in de 1000 reclame mails die ik van hen ontvang.

Ik raad het bijna af om hier cashbacks te doen.
ShopBuddies:
Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review. Transacties worden binnen 48 uur in jouw account geregistreerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen we graag een claimticket zodat we voor je kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan.

Indien de betreffende adverteerder een cashback heeft afgekeurd en jij vermoed dat dit onterecht is, horen we graag van je. Je kan hiervoor een algemeen ticket indienen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Via shopbuddies mijn zorgverzekering afgesloten. Het klikken op de link van shopbuddies is geregistereerd. Daarna blijkbaar niets meer.

Schijnbaar is het niet genoeg om alle tabbladen etc. te sluiten, want ze zijn blijkbaar niet in staat om het een en ander goed te registreren.

Het klikken op de link en een bevestigingsemail binnen 5 minuten zeggen blijkbaar niets. De enige reactie van shopbuddies: volgens een cookie ben je via Google op de website terechtgekomen. Misschien had ik dus alle cookies etc. moeten verwijderen, of misschien verwachten ze dat ik bij het afsluiten van een verzekering niet eerst verschillende aanbieders met elkaar vergelijk.

Absoluut waardeloos. Via andere sites nooit problemen gehad, dus een waardevolle les geleerd.

Om toch nog iets positiefs te zeggen, ze reageren wel redelijk snel op emails. Alleen jammer van de rest van hun systeem.
ShopBuddies:
Beste Maire,

Bedankt voor je bericht. Jammer te lezen dat je ShopBuddies als negatief ervaren hebt. Zoals je al aangeeft werkt het registreren van Cashbacks goed wanneer je gebruik maakt van een schone browser. Het is uiteraard begrijpelijk dat je van te voren zorgverzekeringen of andere producten vergelijkt, maar het is aan te raden om dan vervolgens bij het afsluiten via ShopBuddies een schone (andere) browser erbij te pakken.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik heb in totaal 5 aankopen via Shopbuddies gedaan.
De aankopen bij bol.com (2) en bij easyswitch (1) zijn na enige tijd goedgekeurd. Daarna heeft het ca 3 maanden geduurd voordat het mogelijk was om deze uit te laten betalen.
Eén andere aankoop (Reaal) staat al 6 maanden in de wacht. Op de vraag waarom dit zo lang duurt krijg ik een standaard antwoord nml "Meestal worden aankopen binnen 2 maanden gekeurd, maar in enkele gevallen kan dit wat langer duren. Wij vragen jou daarom om nog even geduld te hebben".
De laatste aankoop (Aegon) is na 6 maanden zonder opgaaf van reden afgekeurd. Gevraagd naar het waarom maar ook hier blinkt Shopbuddies uit in het geven van een standaard antwoord.

Kortom: waardeloze klantenservice die niet verder komt dan het geven van standaard antwoorden.

Ze beloven hoge cashbacks maar als er niet (altijd) uitbetaald wordt heb je er uiteraard niets aan. Mijn ervaringen met andere cashbacksites zijn veel positiever. Voor mij geen shopbuddies meer.

ShopBuddies:
Beste Dave,

Bedankt voor je bericht. Indien een transactie mogelijk onterecht afgekeurd is door de betreffende adverteerder kunnen we de adverteerder vragen de keuring te herzien. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, dan horen we graag middels onze klantenservice van je zodat we je hier direct mee kunnen helpen.

Wanneer je sneller een uitbetaling wilt kunnen aanvragen, raden we je aan jouw account te upgraden naar Premium. Zodra een transactie goedgekeurd is, zal je de transactie in dat geval direct kunnen laten uitbetalen.

Voor het nagaan van jouw transactie bij Reaal, raden we je aan toch even contact op te nemen met onze klantenservice. We zoeken het graag voor je uit.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies


Bezoek ShopBuddies

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed