Cashbacksite rating: 5.7 van 10 1 gebaseerd op 24 reviews.

ShopBuddies

Bedrijf OrangeBuddies Media BV
Webwinkels in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aantal cashbacks 3055
Aantal exclusieve cashbacks 1
Gemiddelde positie 1,15
Aantal eerste plaatsen 2701
Uitbetaling Vanaf € 1,-
Uitbetaling via Bank-/giro-overschrijving, cadeau's of cadeaubonnen
Inschrijfbonus
Kosten Geen
Saldo houdbaar 12 maanden
Browser extensie / toolbar Geen
Bijzonderheden 100% cashback
 
Bezoek ShopBuddies

Gemiddelde beoordeling (22 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met ShopBuddies

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Voor mijn werk als particulier reisbureau maak ik veel gebruik van Shopbuddies. Veel grote reisorganisaties zoals Expedia, D-reizen en Budgetair geven leuke cashback weg. Ik heb al een leuk zakcentje gespaard zonder dat het me veel moeite kost. Het verbaast mij wel dat ondanks dat ik een account upgrade gedaan heb, ik vaak nog lang moeten wachten tot ik de cashback kan aanvragen voor mijn rekening. Een versnelling van dit proces zou zeer welkom zijn.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
zeer onbetrouwbaar. ze registreren de cashback wel, maar wordt is zonder reden op eens na 2 maanden verdwenen.

daarna blijtk dat je alleen binnen 30 dagen een claim kan maken...

2 cashbacks (ah.nl en autoverzekering) nooit ontvangen.
Beloven hoge cashbacks, en hebben een snelle registratie. Maar ze uitbetalen nooit uit.
Lijkt heel bewuste oplichting te zijn.

En dan zit je mailbox ook nog eens vol met spam.
Tip:
Maak er geen gebruik van!
ShopBuddies:
Beste Mattijs,

Bedankt voor je bericht. Het zou natuurlijk niet zo moeten kunnen zijn dat jouw gespaarde cashback ineens verdwenen is. Kan je onze klantenservice een bericht sturen? Dan kunnen zij je helpen en jouw probleem verhelpen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Zeer tevreden over deze website. Correcte registratie van webshop aankopen, groot aanbod en prettige service. Aanrader voor vrienden en familie. Hier kan je overigens ook extra credits mee verdienen.

Een vraag: hoe snel worden credits uitgekeerd op je bankrekening? Heeft iemand hier ervaring mee?

Sportieve groet,
M. Hogenbos
ShopBuddies:
Beste Martin,

Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je ShopBuddies al aanbeveelt aan jouw vrienden en familie. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt via de website, wordt deze met twee weken verwerkt. Zodra de uitbetaling door ons verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail zodat je weet dat de uitbetaling binnen enkele dagen op je bankrekening te vinden is.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Zonder reden afkeuring na lange tijd (bedrag van 25,-), hierdoor niet meer mogelijk om een ticket in te dienen. Bestelling staat gewoon geregistreerd.
ShopBuddies:
Beste K. Klein,

Bedankt voor je bericht. We raden je aan een ticket in te dienen via onze website. Onze klantenservice kan dan voor je nagaan waarom jouw transactie afgekeurd is door de adverteerder.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Het goedkeuren duurt erg lang en soms geen cashback na lang wachten en blijkt zonder een reden op te kunnen geven waarom de online-winkel niet uitbetaald. Het doorlinken naar de online-winkel gaat goed maar wordt dan niet genoteerd. Je hebt dan weer heel veel werk om dat te herstellen en soms is het niet meer te herstellen. Er wordt niet tussen door geklikt naar een andere site. Dus geen cashback. Als het om kleine bedragen gaat, kun je af en toe nog denken, laat maar. Maar als het om behoorlijke cashback bedragen gaat, ben je niet blij.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik zit al te wachten 5 maanden op mijn cashback van €100 euro van E.on en het blijft staan goedgekeurd maar om uit te betalen kan ik nog steeds niet heb meerdere keren contact opgenomen en zeggen ze gewoon de standaard procedure, van 2 maanden dat de adverteerder uitbetaald en de cashback is geregistreerd op 29-mei-2017 en het is nu 10-10-2017 en kan nog steeds geen uitbetaling aanvragen dit heb ik niet bij Kortingcashback
ShopBuddies:
Beste Maikel,

Bedankt voor je bericht. Het probleem is inmiddels verholpen, je kan nu een uitbetaling aanvragen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
snelle toekenning cashback groot aanbod snel uitbetaling en ik denk grootste cashback. ik en shopbuddies doen al heel lang zaken zoals je kan lezen het bevalt mij prima. ik doe ook afsluiten voor mijn familie en vrienden en dat is geen enkel probleem. enige minpunt is de wachttijd tot je een cashback kan uitbetalen.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ben nu al een half jaar bezig over een claim van Nationale Nederlanden krijg elke keer weer te horen zijn ermee bezig maar schiet echt niet op.
Op de laatste berichten reageren ze helemaal niet meer Gaat toch over €70,00
ShopBuddies:
Beste Wil,

Bedankt voor je bericht. We hebben per ticket op jouw bericht gereageerd.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ben nu al een half jaar bezig over een claim van Nationale Nederlanden krijg elke keer weer te horen zijn ermee bezig maar schiet echt niet op.
Op de laatste berichten reageren ze helemaal niet meer

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Hier een overstap van shopkorting naar shopbuddies. prima service en snelle uitbetaling vanaf 1 euro. alle bestellingen worden bijgeschreven. daarbij hoge kortingen waardoor het een leuke voordeeltjes kan opleveren. dat is weliswaar waar we het voor doen. enige kanttekening is de wachttijd op je korting.


Bezoek ShopBuddies

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed