Cashbacksite rating: 5.5 van 10 1 gebaseerd op 31 reviews.

ShopBuddies

BedrijfOrangeBuddies Media BV
Webwinkels in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aantal cashbacks3181
Aantal exclusieve cashbacks 1
Gemiddelde positie 1,2
Aantal eerste plaatsen2755
UitbetalingVanaf € 1,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving, cadeau's of cadeaubonnen
Inschrijfbonus
KostenGeen
Saldo houdbaar12 maanden
Browser extensie / toolbarGeen
Bijzonderheden100% cashback

Bezoek ShopBuddies

Gemiddelde beoordeling (29 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met ShopBuddies

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Prima site, alle kortingen zijn altijd bijgeschreven en uitbetalingen gingen prima. Uitbetalingen zijn wat sloom na het aanvragen maar na zo'n 10 dagen allemaal klaar en binnen.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik shop al jaren via ShopBuddies en ik heb nooit problemen gehad. Ik adviseer mijn vriendinnen altijd om ook te shoppen via Shopbuddies en die zijn ook heel enthousiast.

Je krijgt via ShopBuddies ook de hoogste cashback dus ik ben zeker tevreden en blijf het zeker gebruiken!

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
hebben bij vrijwel alle sites het hoogste cashback-percentage, helaas moet je wel overal zelf achter aan zitten voordat de cashbacks op de juiste manier worden regegistreerd en doorgevoerd. doe je dit niet op tijd dan vervalt je claim en krijg je dus geen geld terug.
duurt tussen de 2-3 maanden tussen aankoop en uitbetaalbaar zijn van het krediet.
1x uitbetaling aangevraagd voor meerdere aankopen, heb het geld mogen ontvangen dus dat zit wel goed.

heb je de tijd en zin om zelf in de gaten te houden of het proces goed loopt dan is dit een van de betere cashbacksites, heb je hier geen zin in dan kan je beter een andere site kiezen die mogelijk wel iets minder uitbetaald.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Al jaren een enthousiaste spaarder met Shopbuddie. Hoewel ik over het algemeen niks te klagen heb over dit programma, heb ik laatst wat problemen gehad met mijn cashback voor Telfort. Na wat contact heen en weer is dit keurig opgelost. Hiervoor dank!

PS: ik bedoel het goed. Ik ben erg blij met mijn account en de service!

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Begin me een beetje te storen aan de handelswijze van ShopBuddies.
Het gaat heel erg traag voordat er uberhaupt al een cashback wordt geregistreerd. Wordt een cashback geannuleerd na verloop van tijd heb je al geen tijd meer om hier op te reageren, want na 2 maanden ben je je "klik" kwijt.
Ook staat er nergens een reden ter annulering, of kan ik niet terugvinden in de 1000 reclame mails die ik van hen ontvang.

Ik raad het bijna af om hier cashbacks te doen.
ShopBuddies:
Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review. Transacties worden binnen 48 uur in jouw account geregistreerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen we graag een claimticket zodat we voor je kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan.

Indien de betreffende adverteerder een cashback heeft afgekeurd en jij vermoed dat dit onterecht is, horen we graag van je. Je kan hiervoor een algemeen ticket indienen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Via shopbuddies mijn zorgverzekering afgesloten. Het klikken op de link van shopbuddies is geregistereerd. Daarna blijkbaar niets meer.

Schijnbaar is het niet genoeg om alle tabbladen etc. te sluiten, want ze zijn blijkbaar niet in staat om het een en ander goed te registreren.

Het klikken op de link en een bevestigingsemail binnen 5 minuten zeggen blijkbaar niets. De enige reactie van shopbuddies: volgens een cookie ben je via Google op de website terechtgekomen. Misschien had ik dus alle cookies etc. moeten verwijderen, of misschien verwachten ze dat ik bij het afsluiten van een verzekering niet eerst verschillende aanbieders met elkaar vergelijk.

Absoluut waardeloos. Via andere sites nooit problemen gehad, dus een waardevolle les geleerd.

Om toch nog iets positiefs te zeggen, ze reageren wel redelijk snel op emails. Alleen jammer van de rest van hun systeem.
ShopBuddies:
Beste Maire,

Bedankt voor je bericht. Jammer te lezen dat je ShopBuddies als negatief ervaren hebt. Zoals je al aangeeft werkt het registreren van Cashbacks goed wanneer je gebruik maakt van een schone browser. Het is uiteraard begrijpelijk dat je van te voren zorgverzekeringen of andere producten vergelijkt, maar het is aan te raden om dan vervolgens bij het afsluiten via ShopBuddies een schone (andere) browser erbij te pakken.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Ik heb in totaal 5 aankopen via Shopbuddies gedaan.
De aankopen bij bol.com (2) en bij easyswitch (1) zijn na enige tijd goedgekeurd. Daarna heeft het ca 3 maanden geduurd voordat het mogelijk was om deze uit te laten betalen.
Eén andere aankoop (Reaal) staat al 6 maanden in de wacht. Op de vraag waarom dit zo lang duurt krijg ik een standaard antwoord nml "Meestal worden aankopen binnen 2 maanden gekeurd, maar in enkele gevallen kan dit wat langer duren. Wij vragen jou daarom om nog even geduld te hebben".
De laatste aankoop (Aegon) is na 6 maanden zonder opgaaf van reden afgekeurd. Gevraagd naar het waarom maar ook hier blinkt Shopbuddies uit in het geven van een standaard antwoord.

Kortom: waardeloze klantenservice die niet verder komt dan het geven van standaard antwoorden.

Ze beloven hoge cashbacks maar als er niet (altijd) uitbetaald wordt heb je er uiteraard niets aan. Mijn ervaringen met andere cashbacksites zijn veel positiever. Voor mij geen shopbuddies meer.

ShopBuddies:
Beste Dave,

Bedankt voor je bericht. Indien een transactie mogelijk onterecht afgekeurd is door de betreffende adverteerder kunnen we de adverteerder vragen de keuring te herzien. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, dan horen we graag middels onze klantenservice van je zodat we je hier direct mee kunnen helpen.

Wanneer je sneller een uitbetaling wilt kunnen aanvragen, raden we je aan jouw account te upgraden naar Premium. Zodra een transactie goedgekeurd is, zal je de transactie in dat geval direct kunnen laten uitbetalen.

Voor het nagaan van jouw transactie bij Reaal, raden we je aan toch even contact op te nemen met onze klantenservice. We zoeken het graag voor je uit.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Voor mijn werk als particulier reisbureau maak ik veel gebruik van Shopbuddies. Veel grote reisorganisaties zoals Expedia, D-reizen en Budgetair geven leuke cashback weg. Ik heb al een leuk zakcentje gespaard zonder dat het me veel moeite kost. Het verbaast mij wel dat ondanks dat ik een account upgrade gedaan heb, ik vaak nog lang moeten wachten tot ik de cashback kan aanvragen voor mijn rekening. Een versnelling van dit proces zou zeer welkom zijn.

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
zeer onbetrouwbaar. ze registreren de cashback wel, maar wordt is zonder reden op eens na 2 maanden verdwenen.

daarna blijtk dat je alleen binnen 30 dagen een claim kan maken...

2 cashbacks (ah.nl en autoverzekering) nooit ontvangen.
Beloven hoge cashbacks, en hebben een snelle registratie. Maar ze uitbetalen nooit uit.
Lijkt heel bewuste oplichting te zijn.

En dan zit je mailbox ook nog eens vol met spam.
Tip:
Maak er geen gebruik van!
ShopBuddies:
Beste Mattijs,

Bedankt voor je bericht. Het zou natuurlijk niet zo moeten kunnen zijn dat jouw gespaarde cashback ineens verdwenen is. Kan je onze klantenservice een bericht sturen? Dan kunnen zij je helpen en jouw probleem verhelpen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
- :
Zeer tevreden over deze website. Correcte registratie van webshop aankopen, groot aanbod en prettige service. Aanrader voor vrienden en familie. Hier kan je overigens ook extra credits mee verdienen.

Een vraag: hoe snel worden credits uitgekeerd op je bankrekening? Heeft iemand hier ervaring mee?

Sportieve groet,
M. Hogenbos
ShopBuddies:
Beste Martin,

Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je ShopBuddies al aanbeveelt aan jouw vrienden en familie. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt via de website, wordt deze met twee weken verwerkt. Zodra de uitbetaling door ons verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail zodat je weet dat de uitbetaling binnen enkele dagen op je bankrekening te vinden is.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies


Bezoek ShopBuddies

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed