Cashbacksite rating: 4.5 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

Cashbackkorting.nl

BedrijfOrangeBuddies Media
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks3436
Aantal exclusieve cashbacks 0
Gemiddelde positie 4,14
Aantal eerste plaatsen82
UitbetalingVanaf € 25,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving
Inschrijfbonus€ 7,50
KostenGeen
Saldo houdbaar12 maanden
Browser extensie / toolbarAlertbar, voor Firefox en Google Chrome

Bezoek Cashbackkorting.nl

Gemiddelde beoordeling (26 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met Cashbackkorting.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
op 4.augustus een mail gestuurd i.v.m.fout in bijschrijving .ik kreeg een mail dat studentencahback word opgeheven,of ik het tegoed op cashback wilde overhevelen.heb ik gedaan ,maar ik plaats van een bijschrijving werd het een afschrijving .heb ik nu 3 keer doorgegeven !!!iedere keer de melding ,we hebben het doorgegeven aan de technische afdeling.Waar zit die ......op de zuidpool ?Nu zijn we een week verder en nog niet gebeurd,slechte zaak.Mijn vertrouwen is wat weg,was eerder wel tevreden
Cashbackkorting.nl:
Beste W,

Bedankt voor je bericht. Wij begrijpen dat het vervelend is als er aan onze kant iets verkeerd gaat. We hebben hard gewerkt aan een oplossing en als het goed is, is jouw account nu weer hersteld. Mocht dit niet zo zijn, wil je onze klantenservice dan een bericht sturen? Zij helpen je graag verder.

Met vriendelijke groet,

Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Ik kan niet meer inloggen op mijn account. Ik heb al meerdere malen gevraagd (minstens 3 x)om antwoord. tot nu toe niks vernomen. Vandaag weer mail verzonden en ook maar deze revieuw geplaatst, Misschien willen ze nu wel antwoorden. Ik zie bij onderstaande klachten dat men wel reageerd. Wie weet krijg ik nu eens antwoord

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Oplichterij.Via deze webshop een aankoop gedaan bij de Lidl.Nergens terug te vinden op de website.Zeggen ze gewoon dat de datum dat ik geklikt hebt niet klopt.Heb de aankoopbon van de Lidl als bewijs met de juiste datum,maar kan deze niet naar hun toesturen omdat de website aangeeft dat de datum niet klopt en ik het daarom niet door kan sturen.Via Facebook contact gehad ,maar kan net zo goed tegen een muur praten,want die is ook doofstom.Zoveel moeite en je komt geen stap verder.Moedeloos word ik ervan.Denk dat ik de webshops waar je aankopen via hen kan doen ,maar ga vertellen dat ze er niet mee in zee moeten gaan,want het werkt niet.De oplossing komt er niet,want het is een richtingsverkeer.Hun zien iets niet (Zeggen ze) dus dan is er volgens hen dan ook maar geen aankoop gedaan punt. Verder kijken dan de neus lang is ho maar.Mensen trap er niet in.Je bent jaren bezig.Zoveel kliks voor zo weinig verdienste en hun verdienen over jou rug 3x zoveel.
Cashbackkorting.nl:
Beste Nicole,

Bedankt voor je bericht. Je kan een screenshot van jouw klikoverzicht en jouw aankoopfactuur per mail naar ons sturen. Dit mailadres hebben we je al eerder via Facebook gestuurd.

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Betaald de helft van de cashback niet uit. Geen aanrader.
Cashbackkorting.nl:
Beste Jan,

Bedankt voor je bericht. Kan je onze klantenservice een bericht sturen? Dan kunnen we voor je nagaan of er iets verkeerd is gegaan.

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Beloftes worden niet nagekomen. Met "Bij aanmelding 7,50 euro" wordt men lekker gemaakt. Als dan een account is aangemaakt, is het saldo 0,00. Ik vertrouw deze club niet.
Cashbackkorting.nl:
Beste Mo,

Bedankt voor je bericht. Zou je contact op kunnen nemen onze klantenservice. Dan kunnen we nagaan wat er mis is gegaan.

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Op 13-06-2017 telfort besteld via deze site, krijg ik 37,50 voor dat hebt ik maar gedaan omdat telfort ook korting van half jaar, dat gedaan, word ik vandaag opeens afgekeurd...
Weg die 37,50... ook al paar dagen geleden nog over gemaild van waneer uit betaling hoor je niets, en nu afgekeurd en daar hoor je ook niets van welke reden!!
Cashbackkorting.nl:
Beste W. de Vries,

Bedankt voor je bericht. Alle aankopen worden gekeurd door de betreffende webshop. Over deze keuring heeft CashbackKorting.nl geen zeggenschap. We ontvangen graag een bericht van jouw klachten via info@cashbackkorting.nl zodat we je meer kunnen informeren over de reden van de afkeuring en je kunnen informeren over de uitbetaling.

We horen graag van je.

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
al jaren lid en doe altijd zalando via cashbackkorting. die is nu ineens weg. hoe kan dat? echt jammer. gelukkig is miss etam er nog wel. verder ben ik nog wel blij hoor, vertel altijd aan iedereen om ook te klikken op cashbackkorting. zou nog iets blijer zijn als zalando weer terug is

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Heb sterk indruk dat aankopen op onverklaarbare wijze uit account verdwijnen. In elk geval aankoop op 6/11 stond niet in account. 11/11 helpticket ingevuld om na bevestigingsmelding er niets meer van te horen. Poging aanvullende ticket lukt niet. Hele nieuwe ticket lukt ook niet want aankoop is langer dan 30 dagen geleden. Volgens mij was uitbetaallimiet 10 euro en is nu 25 euro. Kortom, erg ontevreden.
Cashbackkorting.nl:
Beste P. Pisano,

Bedankt voor je berichtje. Aankopen zouden niet uit jouw account moeten kunnen verdwijnen. Hiermee helpen we je dan ook graag. Om te kunnen zien wat er is jouw account gebeurd is, hebben we het mailadres nodig waarmee je ingeschreven staat. Zou je een bericht voor onze klantenservice kunnen achterlaten, dan kunnen we zien wat er mis is gegaan.

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Goedendag mevr/meneer, het is onmogelijk om 'n vraag te stellen via cashbackkorting, ik wil de vraag stellen dat ik bij de "te lezen e-mails" die niet betaald worden, hoe krijg ik die van de lijst af?
Ook wil ik graag weten hoe ik de app op mijn HTC ONE mob kan downloaden+
Kúnt u mij deze 2vragen beantwoorden?
Dank u en met vriendelijke groet,

Ruud Arends..!..
Cashbackkorting.nl:
Hoi Ruud,

Bedankt voor je bericht. Onze klantenservice staat altijd graag voor iedereen klaar, vermoedelijk is er sprake van een misverstand. Wanneer je de mailtjes toch aanklikt, verdwijnen ze uit jouw lijst.

De app kan je downloaden via de Play Store of via deze link:

https://www.cashbackkorting.nl/static/mobile_app.php

Met vriendelijke groet,
Team CashbackKorting

Cashbackkorting.nl
Beoordeling:
- :
Het gebeurd regelmatig dat je aankoop niet verwerkt word of niet "goedgekeurd" Cashbackkorting geeft de winkel de schuld en de winkel cashbackkorting . Ook waren er opeens winkels weg die "in behandeling "stonden. Waren ook niet bij "afgekeurd" te vinden
Cashbackkorting.nl:
Hoi H. v Trigt,

Indien je account geblokkeerd is, ontvangen we graag een berichtje via onze klantenservice, dan kunnen we jouw account blokkeren en tevens zien wat er met jouw aankopen is gebeurd.


Bezoek Cashbackkorting.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed