Cashbacksite rating: 7.4 van 10 1 gebaseerd op 35 reviews.

Shopkorting.nl

Bedrijf: Bonuswinkelen BV
Webwinkels in:
 
 
Aantal cashbacks: 1562
Aantal exclusieve cashbacks : 90
Gemiddelde positie: 4,92
Aantal eerste plaatsen: 195
Uitbetaling: Vanaf € 10,-
Uitbetaling via: Bank-/giro-overschrijving
Inschrijfbonus: Geen
Kosten: Geen
Saldo houdbaar: Onbeperkt
Browser extensie / toolbar: Geen
 
Bezoek Shopkorting.nl

Gemiddelde beoordeling (32 beoordelingen):
Algemeen:
Lees reviews

Deel uw ervaringen met Shopkorting.nl

Vul a.u.b. uw naam in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Nicknames / schuilnamen

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Shopkorting.nl is een prima cashback site met een kanttekening ....... Bij mij gaat het regelmatig mis en wordt de korting niet of foutief geregistreerd. Je moet altijd met bewijzen komen en veel tijd erin steken om de korting achteraf alsnog te ontvangen. en als het tegenzit moet je 3 maanden wachten totdat deze bijgeschreven wordt. Zo ook vandaag is er een foutieve korting geregistreerd.
Bij een andere niet geregistreerde korting wacht ik nu al bijna 7 weken op een bijschrijving van meer dan € 10,00. Nu hoop ik deze alsnog te ontvangen op 10 juli aanstaande.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Ze hebben veel aangesloten webwinkels, maar de kortingen zijn vaak relatief laag (Cashbacktotaal geeft veel meer).
En ook bij mij gaat het vaak mis en wordt de korting niet geregistreerd. Soms kunnen ze het achterhalen en wordt de korting alsnog bijgeschreven, maar ook een aantal keren niet (we kunnen uw klik niet terugvinden, dan ontvangen wij geen commissie en u dus ook niet). ...

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Gaat erg vaak mis, kortingen vrij laag tov andere cashback sites. Nu sommering gekregen om weer iets via hun te bestellen anders is mijn gespaarde geld waar hun ook al op verdient hebben bij hun in the pocket.. juist gewoon weg dus..

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Opzich een prima cashback site. De meeste cashbacks zijn het zelfde als bijvoorbeeld shopfish, bij enkele webshops verschilt het een beetje, soms iets meer, soms iets minder. Alleen shopkorting betaald al uit vanaf 10 euro, vandaar dat ik nu al 2 jaar deze site gebruik. En op deze site zijn veel meer bedrijven aangesloten dan op bijv shopfish. Ik gebruik deze site alleen als ik voor grotere bedragen bestel, met cashbacks van 10 cent schiet het niet op. Ik heb 1x een onterechte afkeuring gehad van 20 euro, ging om een sim only van telfort die gewoon nog steeds actief is. Ik had hierover gemaild en ze beweerde dat ze telfort erover gemaild te hebben maar ze kregen geen antwoord en ik zou wat horen als hun antwoord hadden, 2x gemaild maar helaas. Beetje flauw want er was echt niks mis mee. Ik heb nog geen problemen met kortingen die niet worden geregistreerd, dat had ik bij shopfish wel maar als je hun mailde dan werd het alsnog geregeld bij ze en bij shopkorting is de klantenservice wel een stuk minder.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Ben tevreden over shop korting. Soms wel eens een aankoop die niet te zien is in me account mAar word altijd snel netjes opgelost door klantenservice

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Heb meerdere cashback websites geprobeerd maar bij shopkorting worden toch mijn kortingen het vaakst geregistreerd. Ze hebben ook de meeste kortingscodes en wcties elke dag up to date en de helpdesk staat je snel te woord en heeft correcte oplossingen waar ik tevreden mee ben. Vandaar 10 sterren voor shopkorting.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Leuke manier van sparen!! Vandaag goed geholpen door shopkorting nadat ik een bestelling geplaatst had via shopkorting bij Groupon. welke niet was terug te vinden bij mijn shopkorting.
Na wat gegevens doorgegeven te hebben alsnog geregistreerd. Prima dus, ook in de service

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Lang niet alle kortingen worden geregistreerd, ondanks dat tijdens aankoop geen andere sites zijn bezocht. Nadat ik een mail met factuur stuur, krijg ik als reactie hierop letterlijk te horen: sorry, wij zien het niet in het systeem staan, wij krijgen geen commissie, dus jij ook niet. Waardeloos, shopfish.nl doet dit namelijk wel altijd netjes.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
ben vanaf 2011 lid.
je moet wel goed kijken of er winkels zijn die zelfs zonder korting nog goedkoper zijn. Maar ik ben verder heel tevreden. ik ben geen heel grote koper via internet, maar heb vanaf 2011 toch meer dan 200 euro teruggekregen. Soms krijg je maar een 10 cent (bijv op een kaartje versturen van greetz) maar als je al die kleine dingen bij elkaar optelt wordt het toch nog wat. en dat is mooi meegenomen. Verder heb ik nooit problemen met de verwerking van de korting of iets dergelijks. Soms wel even wachten tot de kortign wordt bijgeschreven, maar dat is niet zo'n probleem vind ik.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Kortingen niet erg hoog, en ging zo ontzettend vaak mis met registreren dat ik ermee gestopt ben. Ik ben toen naar een andere cashbacksite gegaan, daar ook de ene keer wel, de andere keer geen registratie van mijn aankoop. Ik doe altijd alles precies hetzelfde en cookies enzo staan goed ingesteld, ik heb er geen verklaring voor, maar het is wel bewerkelijk. Uitbetaling ging hier goed.


Bezoek Shopkorting.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed