Cashbacksite rating: 7.1 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

Shopkorting.nl

BedrijfBonuswinkelen BV
Webwinkels in
 
 
Aantal cashbacks1633
Aantal exclusieve cashbacks 118
Gemiddelde positie 4,92
Aantal eerste plaatsen196
UitbetalingVanaf € 10,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving
InschrijfbonusGeen
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek Shopkorting.nl

Gemiddelde beoordeling (39 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met Shopkorting.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Veel meer keuze uit verschillende grote en kleine webshops, in vergelijking met andere cashback websites. Uitbetaling van van de cashback gaat over het algemeen vrij rap. Conclusie: Uiterst tevreden over https://www.shopkorting.nl/

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Al jaren met tevredenheid lid. Prima kortingen, geen problemen met registreren en uitbetalingen. Een enkele keer is het voorgekomen dat een korting niet geregistreerd wer, alrijfpd netjes door klantenservice opgelost. Soms kan een uitbetaling lang duren, dit ligt aan t bedrijf waar je wat gekocht hebt, niet aan shopkorting. Heb een jaar op de uitbetaling van een hotel moeten wachten en 4 maanden op Zilveren Kruis, so what? Het is een leuk spaarpotje.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Ik wacht al vier maanden op een korting van 35 e van kpn.
Heb contract en alles toegestuurd als bewijs. Volgens shopkorting hebben ze kpn benaderd. Maar kpn geeft nog steeds niet thuis. Inmiddels twee mails naar shopkorting verder, ook daar word niet meer op gereageerd.het vertrouwen is aardig weg.
Shopkorting.nl:
Beste Dewi,

We hebben je vandaag een mail gestuurd met een uitleg over de lange keuringen van KPN en je openstaande tegoed goedgekeurd.

Met vriendelijke groet,

Shopkorting.nl

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
In het begin ging het goed.Maar na verloop van tijd werden er betalingen ten onrechte afgekeurd en werd er zelfs een anderhalf jaar eerder goedgekeurd bedrag ineens afgekeurd.toen ik er over mailde kreeg ik als antwoord dat zij daar niets aan konden doen dat de verkoper dat had gedaan.Vraag me af kan een bedrag dat anderhalf jaar eerder al was goedgekeurd zo maar weer afgepakt worden.Omdat er nog een bedrag stond dacht ik toch maar weer gebruiken tot ik het minimum bedrag heb gespaard en laat het dan uitbetalen.Maar ik blijk n 2accounts te hebben waarvan ik er een nog nooit heb gebruikt en daar ook geen saldo op heb.Die komt nu steeds in beeld en de andere waar wel saldo op staat is niet meer te vinden.meerdere keren over gemaild maar er verandert niets.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Het was een prima site wat goed werkte, maar de laatste maanden worden kortingen niet meer geregistreerd. Dit probleem hebben ook bekenden van mij. Daarnaast komt er geen reactie op mails en worden er valse beloften gedaan. De betrouwbaarheid van Shopkorting.nl is dus flink gedaald. Ik laat nog 1x alles uitbetalen en dan stap ik over naar een andere.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
en eigenlijk een -6
was altijd prima
maar deze maand
a geen cashback geregistreerd
b geen antwoorden op mails
c veel lagere kortingen

jammer jammer

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Op zich een prima shop, echter zijn de Cashbacks vrijwel altijd lager (soms maar de helft) in vergelijking met de hoogste Cashback deals. Qua shops zijn Cashbacktotaal of CashbackXL toch echt wel beter.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Shopkorting.nl is een prima cashback site met een kanttekening ....... Bij mij gaat het regelmatig mis en wordt de korting niet of foutief geregistreerd. Je moet altijd met bewijzen komen en veel tijd erin steken om de korting achteraf alsnog te ontvangen. en als het tegenzit moet je 3 maanden wachten totdat deze bijgeschreven wordt. Zo ook vandaag is er een foutieve korting geregistreerd.
Bij een andere niet geregistreerde korting wacht ik nu al bijna 7 weken op een bijschrijving van meer dan € 10,00. Nu hoop ik deze alsnog te ontvangen op 10 juli aanstaande.

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Ze hebben veel aangesloten webwinkels, maar de kortingen zijn vaak relatief laag (Cashbacktotaal geeft veel meer).
En ook bij mij gaat het vaak mis en wordt de korting niet geregistreerd. Soms kunnen ze het achterhalen en wordt de korting alsnog bijgeschreven, maar ook een aantal keren niet (we kunnen uw klik niet terugvinden, dan ontvangen wij geen commissie en u dus ook niet). ...

Shopkorting.nl
Beoordeling:
- :
Gaat erg vaak mis, kortingen vrij laag tov andere cashback sites. Nu sommering gekregen om weer iets via hun te bestellen anders is mijn gespaarde geld waar hun ook al op verdient hebben bij hun in the pocket.. juist gewoon weg dus..


Bezoek Shopkorting.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed