Cashbacksite rating: 4.3 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

DirectKorting.com

BedrijfDirectKorting
Webwinkels in
 
 
Aantal cashbacks1287
Aantal exclusieve cashbacks 82
Gemiddelde positie 2,41
Aantal eerste plaatsen658
UitbetalingVanaf € 25,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving of PayPal
Inschrijfbonus€ 5,-
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek DirectKorting.com

Gemiddelde beoordeling (14 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met DirectKorting.com

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Zelfde ervaringen als anderen hier. Beter een andere site gebruiken.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Het opgebouwde saldo varieerde elke week (zonder dat de de aankopen ouder waren dan 18 maanden) en ondanks nieuwe aankopen werd het saldo steeds lager. Al met al had ik een uitbetaling van ruim 50 euro moeten ontvangen, maar na meerdere keren contact hierover te hebben gezocht nog steeds niets ontvangen. Daarnaast zijn de problemen met het saldo nog steeds niet verholpen. In mijn opinie een scam!

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Ik wacht sinds 1 februari 2016 al op mijn uitbetaling van €44,75. Ik heb herhaaldelijk een bericht gestuurd maar krijg geen reactie. Heel slecht. Shopkorting daarentegen betaald vlot uit. Helaas heb ik veel aankopen via directkorting gedaan maar kom ik nu bedrogen uit en zal nooit meer gebruik maken van deze site.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Uitstaande tegoed is binnen 18 maanden onterecht vervallen. Dit medegedeeld aan DirectKorting, die echter botweg niet reageren

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Het tegoed is niet onbeperkt maar 18 maanden geldig dus je komt niet aan een uitbetaling.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Ik ben al zeker 2 jaar een tevreden klant van directkorting.com

Had een paar weken geleden voor het eerst wat probleempjes met commissie die was komen te vervallen maar na contact te hebben opgenomen werd dat al zeer snel naar mijn volle tevredenheid opgelost.

De helpdesk reageerde snel en adequaat en gaf antwoord op al mijn vragen.

De vernieuwde website is ook een grote verbetering!

Kortom een betrouwbare en professionele onderneming waar ik de komende jaren nog veel cashback mee ga verdienen.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Werkt niet

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Mijn directkorting.com ervaring

Trap hier alstublieft niet in zoals mij. Zonde van uw tijd!

Commissie die zij beloven word NIET uitbetaald. Ik heb een aankoop van ruim 300 euro bij wehkamp gedaan via deze website en 0 euro ontvangen van directkorting.com.

Heb een mail naar de klantenservice gestuurd, maar kreeg na lange tijd een simpele standaard mail terug waar ik niks mee opschoot.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Onlangs van DirectKorting.com gebruik gemaakt. Via 2 sites aankopen gedaan, maar beide zijn niet gelukt.

De cashback van aankoop 1 werd niet uitgekeerd. De korting was ingetrokken. Ze verwijzen dan doodleuk naar het * achter elke korting, waarmee ze naar hun voorwaarden verwijzen. Daarin staat dan dat elke korting (ook achteraf) kan worden ingetrokken.

Aankoop 2 is niet ingetrokken. De korting was echter niet geregistreerd. Ik heb alle bewijzen van de aankoop overhandigt en ze zouden er naar kijken. Kon wel even duren voordat ik de cashback kreeg. Echter nu na 2 maanden nog steeds niks.

Het enige positieve is dat ze redelijk snel reageren op berichten. Maar goed, als je uiteindelijk toch geen cashback krijgt...

Het vergelijkingsmateriaal;
Ik heb enkel ervaring met Shopkorting. Daar al tig aankopen mee gedaan en tot op heden is dit altijd goed gegaan. DirectKorting was 2x mis en dus ook nooit weer.

DirectKorting.com
Beoordeling:
- :
Was eerst huiverig voor dit soort sites, maar onder het mom van 'niet geschoten is altijd mis' toch geprobeerd. Heb diverse aankopen gedaan via deze site en een verzekering afgesloten met hoge cashback. Alles stond snel in het overzicht en was binnen redelijke termijn definitief. Recentelijk een verzoek tot uitbetaling gedaan, welke binnen enkele uren al zichtbaar was op mijn bankrekening. Ook een gestelde vraag werd binnen 24 uur (gerekend in werkdagen, er zat een weekend tussen) beantwoord. Mijn ervaring is vooralsnog dus louter positief.


Bezoek DirectKorting.com

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed