Cashbacksite rating: 3.9 van 10 1 gebaseerd op 18 reviews.

Cashback.nl

BedrijfOrangeBuddies Media
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks3168
Aantal exclusieve cashbacks 1
Gemiddelde positie 1,2
Aantal eerste plaatsen2751
UitbetalingVanaf € 1,-
Uitbetaling viaBankoverschrijving, cadeau's of cadeaubonnen
InschrijfbonusGeen
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt, min. 1x per jaar inloggen
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek Cashback.nl

Gemiddelde beoordeling (16 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met Cashback.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Gelokt door de extra hoge cashback wanneer je een internet abbonnement afsluit (40 eur). Je wacht maanden en zonder jou te informeren wordt zomaar jouw cashback afgewezen. Vervolgens wordt je aan de lijntje gehouden. Volgens mij steken ze de provisie in hun eigen zak. Dus wees gewaarschuwed. Hun beloften zijn te mooi om waar te zijn.
Cashback.nl:
Beste Xiao,

Zou je contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Dan kunnen we voor je nagaan wat er aan de hand is en of we nog wat voor je kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
In vergelijking tot andere websites heeft casback.nl hogere vergoedingen. wat mij betreft een prima website. Je hebt wel wat geduld nodig tot je het geld kan uitbetalen, maar naar mijn mening is dit bij andere aanbieders niet anders.

het zou leuk zijn als bol.com ook erbij komt en de keuringen sneller zouden zijn. dit zou cashback.nl nog aantrekkelijker maken.

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Worst cash back website in Netherlands. I have been emailing them about a cashback for 4.5 months. I get the same response 'We are waiting for response from the advertiser. This takes about 3 months and in a few cases longer. As soon as we have more informationl, we will inform you"

They don't pay out. Stay away.
Cashback.nl:
Dear Samir,

Thank you for your review. Unfortunatelley for claims we are depending on the advertisers. As soon as they updated your claim, we can inform you about your claim. Meanwhile we are doing our best to make the advertisers update you claim as soon as possible.

Best regards,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Cashback.nl zegt zelf dat de goedkeuring maximaal 2 maanden duurt.
Nou de goedkeuring heeft ook zolang geduurd maar de accreditatie van je cashback duurt nog veel langer.
Begin maand 7 een order geplaatst gebruik makend van cashback.nl inmiddels zijn de cashback punten goedgekeurd maar nog niet geaccrediteerd, dus kan je er nog niets mee.

Ik ben niet gecharmeerd van deze "service" en stop er ook per direct mee.
Cashback.nl:
Beste Mike,

Bedankt voor je bericht. Doordat Cashback.nl 100% weggeeft, is het mogelijk pas na de betaling van de adverteerder het tegoed als lid aan te vragen. Indien je niet langer wilt wachten op de betaling van een adverteerder, dan kan je een Premium account afsluiten en kan je toekomstig goedgekeurd transacties direct aanvragen om uit te betalen.

Met vriendelijke groet,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Dat is wat,....je word gelokt door een cashback actie, je krijgt in beeld dat je aankoop geregistreerd is en daarna mag
je 3 tot 6 maanden wachten.
Na veel mailen met hun klantenservice kreeg ik dus te horen dat het geen 2 maanden maar 3 tot 6 maanden duurt voordat iets is uitgezocht. Het klinkt vriendelijk om verzocht te worden contact op te nemen met klantenservice, maar dit is een wassen neus, het geeft het idee van service maar er word NIETS gedaan!
Toch maar goed dat ik geen uurloon reken voor de tijd die ik er nu ingestopt hebt.
Maar zoals elk bedrijf met een goede service betaamd zal mijn geduld beloond worden,...toch?
Cashback.nl:
Beste Jordi,

Bedankt voor je bericht. Er is inderdaad een onjuiste tijd naar je gecommuniceerd. Gezien wij afhankelijk zijn van de reactie van de betreffende adverteerder kan het enige tijd duren tot jouw claim afgehandeld is.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Bericht terug gehad over mijn niet toegekende bedrag, terwijl de site duidelijk melde dat mijn bestelling geregistreerd was.
"Bedankt voor jouw bericht. Alle aankopen, ook claim tickets, worden altijd gecontroleerd door de desbetreffende webshop. Dit kan tot twee maanden duren. Wij lichten je in, zodra wij meer weten. Wij hopen op jouw begrip."

2 maanden???? en dat voor die paar euro?
Principe kwestie, maar dit is volksverlakkerij!
Cashback.nl:
Beste Henk,

Bedankt voor je bericht. Kan je jouw klacht mailen naar info@cashback.nl? Dan zullen wij jouw claimticket nogmaals bekijken.

Met vriendelijke groet,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
2x iets gekocht via cashback.nl Beide keren korting niet geregistreerd. Helpticket ingevuld. Staat al een maand open. Geen reactie op facebookberichten.
Koop liever via shopkorting.nl. Beloven minder korting, maar maken hun beloftes wel waar.

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Wat een moeite voor iets dat niet werkt. Op meerdere laptops, meerdere browser is het moeizaam inloggen. 100% het goede wachtwoord en foutmelding, na een paar keer IP voor 15 min geblokkeerd. Captcha zie je vaak niet en dan nog de melding verkeerd ingevuld. Na aankoop bij Tele2 via Cashback netjes bericht dat de aankoop geregistreerd was bij Cashback, maar er was niets te zien, ook niet na 1 week. Dan moet je weer gaan mailen, net als hier, voor die paar tientjes die ze zelf vast in hun zak steken. Gedoe en nooit meer!
Cashback.nl:
Beste Hanzell,

Bedankt voor je berichtje. Vervelend dat je problemen hebt met inloggen. Kan je contact opnemen met onze klantenservice? Dan zullen zij je hierbij helpen.

Met vriendelijke groet,
Team Cashback.nl

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Klasse cashback.nl!!!! nu nog beter met hoogste casback en met betalen vanaf een euri. nu alleen nog bol.com erbij en dan kan het echt niet stuk.

groeten uit rotterdam

Cashback.nl
Beoordeling:
- :
Cashback.nl is bagger. Had ik bij m'n eerste aankoop al problemen en dacht ik dat het opgelost was, blijkt het nog erger te kunnen. Heb op 29 dec 2016 via Cashback.nl 2 x zorgverzekering afgesloten. Bonus 2 x 25 euro. Wat schetst mijn verbazing, er wordt niets bijgeschreven. Je kunt dan een ticket invullen met allerlei gegevens, alleen sommige gegevens zijn niet in te vullen. Zorgverzekeraar is Zekur, maar die staat sinds 1 jan niet meer in het rijtje. Dus je kunt niks. Gemaild, maar dan krijg je doodleuk als antwoord dat je een ticket in moet vullen, maar dat gaat dus niet. Groen en geel word ik ervan. Morgen alles maar deleten. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij Cashback.nl
Cashback.nl:
Beste Rien,

Bedankt voor je berichtje. We zijn druk bezig om jouw zorgverzekering bij ZEKUR alsnog te registreren. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de adverteerder. Door de grote drukte met zorgverzekeringen, kan een reactie van hen enige tijd op zich laten wachten. We zijn je zeker niet vergeten en doen ons uiterste best jouw verzekering alsnog te registreren.


Bezoek Cashback.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed