Cashbacksite rating: 5.6 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

CashbackTotaal.nl

BedrijfRed Tulip Media B.V.
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks1216
Aantal exclusieve cashbacks 22
Gemiddelde positie 1,55
Aantal eerste plaatsen937
UitbetalingVanaf € 10,-
Uitbetaling viaBankoverschrijving, Bitcoin of goed doel
Inschrijfbonus€ 2,50
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt, min. 1x per jaar inloggen
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek CashbackTotaal.nl

Gemiddelde beoordeling (67 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met CashbackTotaal.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Prima site. Ik ben nu 2 jaar lid en laat regelmatig uitbetalen. Bij iedere aanvraag staat het altijd binnen een paar dagen mijn rekening.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Don’t use this site. Takes forever to get your cash back. I have transactions from May which are still not processed yet (it’s mid October now). Wrote to the customer service but didn’t bother to reply at all. Very terrible site.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik heb verschillende cashbacksites geprobeerd, maar CashbackTotaal presteert het slechtst. Ze beloven binnen 2 werkdagen te reageren op jouw mail, maar doen het niet, ze reageren helemaal niet! Goedkeuringen voor uitbetalingen duren maanden (lees meer dan een half jaar). De welkomstbonus van henzelf is na 6 maanden nog steeds niet goedgekeurd, laat staan die van hun leveranciers. Ik heb sterk het vermoeden dat de zeer goede beoordelingen die hier gegeven worden door henzelf zijn geplaatst. Let maar op, het is of zeer goed of heel slecht. Advies: ga naar cashbackXL. Eerlijkheid duurt het langst.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Account sinds 2014, echter duurt het op dit moment zeer lang dat ik gelden beschikbaar krijg voor uitbetaling. Bij Shopkorting, ook een cashbacksite, zijn de gelden van dezelfde shops al geruime tijd geleden uitbetaald. Cashbacktotaal geen aanrader dus.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Slechtste cashback site die je kunt gebruiken! Het gebruiksgemak van deze site is in vergelijking met bijvoorbeeld cashbackXL vele malen minder goed. Ik heb een aantal transacties die al meer dan 4 maanden open staan, terwijl er bij het bedrijf staat dat de doorlooptijd 3 maanden betreft. Of het ooit uitgevoerd gaat worden is maar de vraag. Ik heb er weinig vertrouwen meer in.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik kan alleen maar beamen wat hieronder staat. Ik was overgestapt van shopkorting punt nl (tot nu toe 1700 euro uitgekeerd) naar deze vanwege de hoogte van de cashback. Maar inderdaad, vele cashbacks staan nu al ruim een half jaar in de wacht en een paar zelfs bijna 8 maanden totdat er is uitgekeerd! Dus weet waar je aan begint: je geduld wordt erg op de proef gesteld bij deze site.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Oplichters klinkt wat erg onvriendelijk maar ik kan geen andere benaming verzinnen. Half jaar aan het lijntje gehouden bij een autoverzekering van Promovendum met 30 euro cashback. Na half jaar en vele mailtjes over en weer reactie dat alleen zorgverzekeringen voor cashback in aanmerking komen. Dat is inderdaad nu zo maar was in januari 2018 niet zo. Niet me in zee gaan! CashbackXL is telkens wel erg betrouwbaar en snel.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Vaak de hoogste korting maar voordat het daadwerkelijk goedgekeurd wordt en uitbetaald word.... Sommige dingen staan bij mij ondertussen meer dan een half jaar op in verwerking ( dus is al goedgekeurd maar nog niet in het stadium van kunnen uitbetalen) dus ik stap weer over....

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Prima cashback website. Altijd hoogste vergoedingen. Registratie gaat altijd goed, even als uitbetalingen. Missen alleen aantal adverteerders (o.a. loterijen) zodat ik moet uitwijken naar concurrent.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Geen aanmerkingen. Ik gebruik ze nu (net als een aantal andere sites) al anderhalf jaar. Cashback duurt altijd wel even, maar uiteindelijk ongeveer net zo lang als bij de andere sites.

Ik gebruik Cashback-totaal echter het liefst omdat ze snel uitbetalen als de cashback eenmaal vrijgegeven is.


Bezoek CashbackTotaal.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed