Cashbacksite rating: 6.9 van 10 1 gebaseerd op 15 reviews.

ShopBuddies

Bedrijf: OrangeBuddies Media BV
Webwinkels in:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aantal cashbacks: 2579
Aantal exclusieve cashbacks : 2
Gemiddelde positie: 1,21
Aantal eerste plaatsen: 2259
Uitbetaling: Vanaf € 1,-
Uitbetaling via: Bank-/giro-overschrijving, cadeau's of cadeaubonnen
Inschrijfbonus:
Kosten: Geen
Saldo houdbaar: 12 maanden
Browser extensie / toolbar: Geen
Bijzonderheden: 100% cashback
 
Bezoek ShopBuddies

Gemiddelde beoordeling (13 beoordelingen):
Algemeen:
Lees reviews

Deel uw ervaringen met ShopBuddies

Vul a.u.b. uw naam in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Nicknames / schuilnamen

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

ShopBuddies
Beoordeling:
4,50
- :
Hier een overstap van shopkorting naar shopbuddies. prima service en snelle uitbetaling vanaf 1 euro. alle bestellingen worden bijgeschreven. daarbij hoge kortingen waardoor het een leuke voordeeltjes kan opleveren. dat is weliswaar waar we het voor doen. enige kanttekening is de wachttijd op je korting.

ShopBuddies
Beoordeling:
4,50
- :
Misschien wel interessant voor andere cashbackgebruikers. Ik las dat je via ShopBuddies sinds kort de hoogste cashback garantie krijgt, dus mocht je ergens anders een hogere cashback zien dan krijg je dat ook via ShopBuddies en nog beter ze geven zelfs een extra bonus.

ShopBuddies
Beoordeling:
4,00
- :
tot aan nu content over de gang van zaken. veel webwinkels zijn te verkrijgen, ik heb wel enige voorstellen

zalando.be
colruyt.be
telenet.be

merci :-)
ShopBuddies:
Beste Genevieve,

Bedankt voor de tips. We kunnen natuurlijk niks beloven, maar gaan ons best doen deze webwinkels bij ons aan te sluiten.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
4,50
- :
ShopBuddies acteert tot op heden betrouwbaar. Er is wel een aantal zaken welke de gebruiker goed dient te realiseren.

1. Bij een aankoop wordt de aankoop geregistreerd. - Nog geen recht op een uit te betalen cashback.
2. Na enige tijd, dit kan zo 3 maanden duren, wijzigt de status van de registratie in 'goedgekeurd' (of afgekeurd...). Nog geen recht op een uit te betalen cashback.
3. Na de vorige statuswijziging (goedgekeurd) kan het nog zo twee, drie maanden duren voordat het cashback bedrag kan worden uitbetaald.

Door met de eerste uit te betalen cashback een zogenoemd Premium Account aan te schaffen, wordt je cashback bedrag direct uitbetaalbaar gesteld bij stap 2. Houdt er wel rekening mee dat voordat je Premium kan gaan, je zo'n 5/6 maanden onderweg bent.

Communicatie via het ticketsysteem gaat goed, bij lastige of speciale situaties (zoals hieronder geschreven, had ik ook) staan ze je snel en goed te woord via een alternatief adres.

Even kijken hoe lang dit goed blijft gaan.

ShopBuddies
Beoordeling:
0,50
- :
Let op als je hier gebruik van wilt maken:
Indien een cashback wordt afgekeurd, gebeurd dat meestal na 30 dagen. Na 30 dagen kan geen claim meer ingediend worden (het formulier weigert dan te functioneren). Andere contactmogelijkheden zijn er NIET.

Tevens wordt het Webshop Keurmerk gepromoot op die site (onderaan de pagina's), terwijl ze NIET aangesloten zijn.
ShopBuddies:
Beste Frank,

Bedankt voor je bericht. Indien je aankoop is afgekeurd helpen we je graag. Wanneer je een ticket bij ons indient, kunnen wij je vertellen waar je jouw factuur naartoe kan sturen.

ShopBuddies is een onderdeel van OrangeBuddies Media B.V. Bij het Webshop Keurmerk kan je ons dan ook onder deze naam vinden.

We horen graag van je via onze klantenservice zodat we je alsnog met jouw afgekeurde aankoop kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
5,00
- :
Voor de aanschaf van een tablet heb ik gebruik gemaakt van de service van Shop buddies. Ik heb besteld bij Media Markt, want daar kan ik het in de winkel ophalen (erg prettig overigens). Ik was sceptisch, maar ben buitengewoon verrast hoeveel euro je terug krijgt van Shop buddies.

*Positieve ervaring.
*De site is duidelijk en gebruiksvriendelijk
*Gisteravond bestelling geplaatst, vanmorgen bericht gehad over ontvangen tegoed.
*Tevens vandaag mijn tablet ophalen in de winkel.

ShopBuddies
Beoordeling:
4,00
- :
via een vriend geattendeerd op deze community. je moet maar net van het bestaan weten. voor mij als online koper kan het behoorlijk van geld opleveren. mocht je veel via internet bestellen, dan kan ik je deze community aanraden.

m.v.g.
O. Bossen

ShopBuddies
Beoordeling:
4,50
- :
Sinds een paar weken lid en nu al dik tevreden. Spaar al jaren cashback, maar vaak is er dan toch iets dat je alsnog moet betalen. Mijn vriendin vertelde dat hier geen kosten of andere gekke dingen zijn. Tot zo ver hartstikke leuk, ik kan het iedereen aan raden!!!!!!

ShopBuddies
Beoordeling:
0,50
- :
Orangebuddies heeft heel veel cashbackwebsites (ladycashback, casbackkorting, etc.) die allemaal slechts de helft van de "echte" 100% sites geven (cashbacktotaal, cashbackxl, etc.) En nu komen ze met een 100% site (die vaak niet 100% is)? Volgens mij zit hier een addertje onder het gras. Ik geef het eerst maar een half jaartje om zich te bewijzen.
ShopBuddies:
Beste Günter,

Bedankt voor je berichtje. Dit keer geen addertjes onder het gras, geen verplichte abonnementskosten en je ontvangt echt 100% cashback. We hopen dat je positief verrast zal zijn over ons spaarprogramma.

Met vriendelijke groet,
Team ShopBuddies

ShopBuddies
Beoordeling:
5,00
- :
als jaren oud lid werd ik verrast door de nieuwe website. ik moest even wennen aan de nieuwe layout maar mensen, je krijgt veel meer cashback!!!! ik heb ook een aantal andere cashbacklidmaatschappen, maar dit is verreweg de beste om lid van te zijn. echt heel fijn en ik vind het ook fijn dat je heel snel je geld kan krijgen. je hoeft niet meer te wachten tot je bijvoorbeeld 15 eu gespaard heb. toppertje shopbuddys.


Bezoek ShopBuddies

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed