Cashbacksite rating: 8.5 van 10 1 gebaseerd op 44 reviews.

CashbackXL

Bedrijf: Cashback XL B.V.
Webwinkels in:
 
Aantal cashbacks: 1007
Aantal exclusieve cashbacks : 52
Gemiddelde positie: 2
Aantal eerste plaatsen: 642
Uitbetaling: Geen minimum
Uitbetaling via: Bankoverschrijving
Inschrijfbonus: Geen
Kosten: Geen
Saldo houdbaar: Onbeperkt
Browser extensie / toolbar: Geen
 
Bezoek CashbackXL

Gemiddelde beoordeling (38 beoordelingen):
Algemeen:
Lees reviews

Deel uw ervaringen met CashbackXL

Vul a.u.b. uw naam in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciƫle doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Nicknames / schuilnamen

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

CashbackXL
Beoordeling:
4,00
- :
Service prima! Uitbetaling ook tijdig en sneller dan de meeste andere sites. De tijd dat CBXL ook standaard de hoogste cashbacks gaf is helaas verleden tijd, komt steeds dichter in de buurt van bijv shopkorting.nl, daar waar dit verschil in het verleden altijd fors was.

CashbackXL
Beoordeling:
4,50
- :
Ik gebruik naast CashbackXL nog een bekende cashback website. Cashbacks werken in 90% van de gevallen, bijna nooit problemen, wel komt het eens voor dat een cashback niet lukt.
Het is mij nu 1 keer voorgekomen dat ik een cashback in het eerste instantie niet had ontvangen, vervolgens contact opgenomen met CashbackXL en kan niks anders zeggen dan dat Ditmar het netjes heeft opgelost! CashbackXL reageert snel op en persoonlijk op vragen en denkt in ieder geval met je mee. Kan het zeker aanbevelen!

CashbackXL
Beoordeling:
0,50
- :
De laatste maanden "mislukken"steeds meer aankopen, continu navraag doen of een bestelling/cashback wel is doorgekomen. Steeds weer een claim aanmaken. Terwijl er niets veranderd pakt hij de ene cashback wel ( vaak de lagere bedragen) en de hogere niet. Ben nu om te kijken naar shopkorting gegaan en alles wordt geregistreerd.
CashbackXL:
Hi MJ, we gebruiken dezelfde links als andere cashbacksites, dus daar kan het eigenlijk niet aan liggen. Het lijkt er op dat je denkt dat we bewust cashbacks laten mislukken. Ik kan je verzekeren dat dat niet het geval is. Wij sturen je door naar de webshops en wachten dan op bevestiging van de webshop dat je iets hebt gekocht/aangevraagd. Het is een geheel automatisch proces. Het kan inderdaad voorkomen dat een cashback niet geregistreerd wordt. Voor mij is het op afstand lastig te bepalen waarom een cashback niet is gelukt, het enige wat we dan kunnen doen is een claim doorzetten naar de webshop. Vaak kunnen we je dan alsnog de cashback geven. Omdat ik niet weet wie je bent, kan ik het ook niet verder onderzoeken nu. Als je je wilt dat ik dat alsnog doe, dan kan je me bereiken op info@cashbackxl.nl. vr. groet, Ditmar (eigenaar CBXL)

CashbackXL
Beoordeling:
0,50
- :
Ben ook overgestapt! CashbackXL speelt een raar spelletje met consumenten. Eerst een hoge cashback geven, daarna stiekem verlagen.

Ik ben helemaal klaar met CashbackXL!
CashbackXL:
Hi Jessica, cashbacks worden inderdaad verlaagd en verhoogd. Dit gebeurt vrij vaak, de ene keer door mij, de andere keer door de webshop. Maar dit gebeurt nooit stiekem. Op het moment dat je een cashback doet, zie je altijd de actuele cashback op de pagina staan. Als je het idee hebt dat er iets is misgegaan, had je ook even contact op kunnen nemen met mij op info@cashbackxl.nl of op 06-30 14 26 02. Dan had ik het ook kunnen rechtzetten (kan nog steeds overigens). In Mijn Account kan je voor dit soort zaken overigens ook een cashback claim aanmaken. Wellicht hoor ik nog van je. vriendelijke groet, Ditmar

CashbackXL
Beoordeling:
1,00
- :
Niks hoogste meer! Maar 8% bij Expedia, 11,50 bij Vliegtickets. Ik ben maar eens overgestapt.
CashbackXL:
Hi Maarten, de cashbacks voor Expedia en vliegtickets zijn weer het hoogst. vriendelijke groet, Ditmar

CashbackXL
Beoordeling:
1,00
- :
Cashback wordt de laatste tijd steeds lager, terwijl andere sites wel gewoon de hoge cashback houden. Hoogste cashback? Vroeger wel, maar volgens mij houden ze nu steeds meer zelf. Ik kijk weer verder.
CashbackXL:
Hi Dre, je hebt gelijk dat sommige cashbacks zijn verlaagd. Maar sinds een paar weken ben ik ze weer aan het verhogen. Ik hoop je weer een keer terug te zien op mijn site. vriendelijke groet, Ditmar Schnetz (eigenaar CBXL)

CashbackXL
Beoordeling:
5,00
- :
Al velen cashbacks bij Cbxl gedaan en ALTIJD geregistreerd! Is toch belangrijkste..

CashbackXL
Beoordeling:
5,00
- :
Persoonlijk en hart voor de klant. Je ontvangt wat wordt toegezegd. Bedankt.

CashbackXL
Beoordeling:
5,00
- :
Veruit de beste cashback site!
Bijna altijd de hoogste cashback, altijd bevestigingsmail en vriendelijke reactie als er iets niet goed gaat.
Erg tevreden!

CashbackXL
Beoordeling:
5,00
- :
Uitstekende website en klantenservice. Zeer tevreden!


Bezoek CashbackXL

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed