Cashbacksite rating: 7.8 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

Kortingsplanet.nl

BedrijfLogger Beheer BV
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks559
Aantal exclusieve cashbacks 87
Gemiddelde positie 4,35
Aantal eerste plaatsen98
UitbetalingVanaf € 25,-
Uitbetaling viaBank-/giro-overschrijving
Inschrijfbonus€ 10,-
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek Kortingsplanet.nl

Gemiddelde beoordeling (10 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met Kortingsplanet.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Voor mij de beste keus voor cashback bij mijn favoriete webwinkels.
Kortingsplanet biedt een mooie welkombonus en een groot aanbod webwinkels.
Bij vragen reageert de klantenservice snel en problemen worden op een goede manier afgehandeld.
Enig nadeel is dat de site soms wat onoverzichtelijk is.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Kortingsplanet is voor mij de beste cashbacksite vanwege de goede service en de hoge welkombonus.
Ik heb al diverse malen korting ontvangen van aankopen bij Wehkamp en een aantal vakanties. Door het grote aanbod heb ik tot nu toe op een groot deel van mijn vakanties extra korting kunnen krijgen.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Ik ben erg tevreden over ze,als er bijvoorbeeld geen registratie is en je stuurt ze een mail dan betalen zij het al uit hun eigen zak,of ze gaan later claimen maar geven de korting al of wat ik heb meegemaakt dat een bedrijf GEEN korting meer geeft,maar dat zij de vergoeding uit hun eigen zak betalen.Ik heb dit nog niet bij een andere cashbacksite meegemaakt.Erg goede service dus.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Vorig jaar even wat gedoe gehad met de overstap naar Blue van VGZ maar ik kreeg altijd antwoord. Mijn vrouw was ook overgestapt en die kreeg gelijk haar cashback. Bij mij ging er iets fout maar dat lag volgens mij niet aan Kortingsplanet. Uiteindelijk hebben we geschikt op de helft van de 45 eu cashback. Prima zo, netjes! Zelf net weer een ticket via hun geboekt, ik gebruik ze niet veel maar soms is het interessant... In totaal haal je net 100 eu per jaar terug aan cashbacks, gok ik zo. Kleine aankopen is meer gedoe dan opbrengst vrees ik...

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Prima site! Veel shops waar ik sowieso al winkel en nu met korting.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Kortingsplanet is een overzichtelijke goede site.
Mijn vragen over de korting werden snel beantwoord en de uitbetaling verliep vlot.

Prima service.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Wat mij betreft laatste keer via deze site. In de veronderstelling dat ik een korting van 3,5% zou ontvangen over mijn aankoop, in werkelijkheid werd dit slechts 0,5%. In reactie hierop een mail gestuurd, welke vlot werd beantwoord met verwijzing naar de kleine letters in de footer en de voorwaarden, waarin vermeld wordt dat de gepubliceeerde kortingen maximale percentages en bedragen zijn. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt is in het geheel niet duidelijk, de korting die je in werkelijkheid ontvangt zie je dus pas achteraf. Er zijn sites die dit veel beter doen en waar je direct ziet hoeveel je mag verwachten ipv een "loterij"...

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Onlangs aankoop gedaan via Kortingsplanet bij Wehkamp online. Vermelde korting viel lager uit dan vermeld. Contact opgenomen met Kortingsplanet en medewerker gesproken. Uitleg duidelijk en er staat inderdaad korting tot.. en is afhankelijk van product. Verder duidelijk en snelle update van mijn account. Een echte aanrader!

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Ik wou toch al iets bestellen bij een website en zou hier tot 5% terugkrijgen. Ik heb de website afgezocht hoe ik kon zien hoeveel procent ik uiteindelijk kon verwachten, maar dat was niet te vinden. Ik heb geprobeerd te bellen maar kreeg de voicemail. Toen heb ik besteld en kreeg ik uiteindelijk (hou je vast!): 1,3% korting! Oplichting is overdreven maar je wordt er wel lekker ingelokt. Verder werkt de website niet goed onder Firefox. De kans dat ik nu in de twee jaar op €25 uitkom is niet zo groot en dan verdwijnt je tegoed, achteraf gezien had ik net zo goed niet kunnen registreren.

Kortingsplanet.nl
Beoordeling:
- :
Duidelijk en goed overzicht. Complete winkelbeschrijving. Simpele registratie.
Topsite!


Bezoek Kortingsplanet.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed