Cashbacksite rating: 5.2 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

CashbackTotaal.nl

BedrijfRed Tulip Media B.V.
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks1207
Aantal exclusieve cashbacks 24
Gemiddelde positie 1,57
Aantal eerste plaatsen914
UitbetalingVanaf € 10,-
Uitbetaling viaBankoverschrijving, Bitcoin of goed doel
Inschrijfbonus€ 2,50
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt, min. 1x per jaar inloggen
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek CashbackTotaal.nl

Gemiddelde beoordeling (73 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met CashbackTotaal.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik was lid geworden van belbios vlak voor ze hun naam veranderden, omdat ze meer uitbetaalden dan andere sites. Alles van toen staat nu in cashbacktotaal en nu net een uitbetaling laten doen. Helemaal goed!

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik was lid geworden van belbios vlak voor ze hun naam veranderden, omdat ze meer uitbetaalden dan andere sites. Alles van toen staat nu in cashbacktotaal en nu net een uitbetaling laten doen. Helemaal goed!

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Nu ze CashbackTotaal zijn worden er steeds weer meer shops geactiveerd. Mijn favoriete shops zaten er al tussen, maar tussen de nieuwe shops zitten ook interessante!
Laatst wel een klein probleempje gehad waardoor de cashback niet was geregistreerd, maar dat werd netjes opgelost. Normaal gaat het altijd wel gewoon goed.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Goede cashback site. veel bekende maar ook aardig wat onbekende winkels. 2 keer de service desk nodig gehad, losse het probleem snel en netjes op.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Goede cashbacksite. Kan af en toe even duren voordat de transacties zijn goedgekeurd maar tot op heden nog niet tegen problemen aangelopen.
Er zijn meer dan voldoende winkels om uit te kiezen en aangezien wij frequent online shoppen is de cashback mooi meegenomen.
Onlangs de gespaarde cashback van dit jaar laten uitbetalen en dit verliep erg soepel.
Absoluut een aanrader: met een kleine moeite cashback sparen.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Het winkelen met Belbios bevalt me heel erg goed. Het levert me flinke besparingen op!

De site is duidelijk en werkt vlot.

Het enige nadeel vind ik de afwikkeling van de verwerkingsopdrachten. Of dit aan Belbios of aan de betreffende winkels ligt, is me niet helemaal duidelijk.

Ik heb Belbios al aan verschillende mensen aanbevolen!

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Cashbacksite met in veel gevallen een vrij hoge cashback. Daar ik veel rondreis tijdens mijn vakanties (en vooraf al mijn hotelboekingen vastleg via ebookers.nl) bouw ik een aardig bedrag aan cashback op. Bedragen komen gemiddeld na een maand beschikbaar, waar ik niet over klaag (een andere cashbacksite met hetzelfde kortingsbedrag doet er vaak drie maanden over!).

Er zijn ook sites bij waarbij bedragen (vrijwel) direct vrijkomen, maar daar is de cashback meestal ook lager. Het is maar waar je eigen voorkeur naar uitgaat!

Minpuntje vind ik dat je zowel een jaarlijkse bijdrage moet betalen alsmede een kleine bijdrage in de transactiekosten indien je een betaling aanvraagt.

Als laatste wil ik nog even reageren op de beoordeling van Evodude: het kan wel kloppen dat als aankoopbedrag 160 euro wordt genoemd en niet 190 euro, daar de uitbetaling van cashbacks in de meeste gevallen gebeurt o.b.v. het aankoopbedrag exclusief BTW. Dit wordt ook duidelijk vermeldt op de site.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik gebruik nu inmiddels 3 cashbacksites tegelijk waaronder belbiosvoordeel om zo alle webwinkels te dekken die ik bezoek. Van deze 3 is belbiosvoordeel de slechtse bevonden. Maar laat ik beginnen met de goede punten: het ziet overzichtelijk uit en er is een standaardoptie missende transacties te melden. The bad: het duurt echt soms weken tot maanden lang voordat het eindelijk bij je balans staat en geweigerd is blijkbaar ook mogelijk. Ook koop ik iets voor 190 euro en er staat 160 euro bij belbios als aankoopbedrag! Erg dubieus. Bij de twee andere websites heb ik deze problemen allemaal niet dus belbios krijg de koude douche voor mij (tros radar)

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Het is voor mij inmiddels 3, 5 maand (en meerdere emailtjes richting belbiosvoordeel.nl) geleden dat ik 2 online aankopen via belbiosvoordeel heb gedaan .... maar nog steeds staat 1 aankoop 'in de wacht' (à €27,50 belbiosvoordeel!) en de andere aankoop (å €3,82 belbiosvoordeel) staat al tijden 'in verwerking', waardoor uitbetaling nog (of nooit?) niet mogelijk is. Mijn vertrouwen in deze site is eerlijk gezegd ver te zoeken inmiddels.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Perfecte website. Belbios biedt echt veel hogere kortingen dan andere kortingssites en de service is echt top. Bij mij ging er aanvankelijk wat mis met bijschrijving van het saldo en er werd vervolgens veel moeite gedaan om het op te lossen. Echt een aanrader!


Bezoek CashbackTotaal.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed