Cashbacksite rating: 5.2 van 10 1 gebaseerd op 10 reviews.

CashbackTotaal.nl

BedrijfRed Tulip Media B.V.
Webwinkels in
 
Aantal cashbacks1207
Aantal exclusieve cashbacks 24
Gemiddelde positie 1,57
Aantal eerste plaatsen914
UitbetalingVanaf € 10,-
Uitbetaling viaBankoverschrijving, Bitcoin of goed doel
Inschrijfbonus€ 2,50
KostenGeen
Saldo houdbaarOnbeperkt, min. 1x per jaar inloggen
Browser extensie / toolbarGeen

Bezoek CashbackTotaal.nl

Gemiddelde beoordeling (73 beoordelingen)
Algemeen
Lees reviews

Deel uw ervaringen met CashbackTotaal.nl

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Resterend aantal karakters:
Denk aan: Duidelijkheid website, worden alle kortingen geregistreerd, evt. ondersteuning, correctheid, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy statement


Regels

Niet toegestaan zijn:
1. Reviews met commerciële doeleinden
2. Ongewenste persoonlijke informatie
3. Niet-relevante reviews, vragen of opmerkingen
4. Meerdere reviews per persoon
5. Schuilnamen / ongeldig emailadres

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan de regels, vermoedens van onjuistheden of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Beoordelingen

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Een paar cashback gingen redelijk vlot, maar ik wacht net als een andere reactie hier al 3,5 maand op een cashback van Simpel.nl (zie bericht van aozer - 27 september 2017).

Als je dan vraagt hoe het kan dat hij nog steeds niet is goedgekeurd terwijl bij andere cashbacksites al wel een goedkeuring is gekomen, krijg je een reactie dat ze er geen invloed op hebben.... raar want je zou verwachten dat je regelmatig contact hebt met je 'leveranciers'' waar je je brood mee verdiend.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
In augustus een 3 in 1 pakket van Telfort aangeschaft via Cashbacktotaal a €45 cashback. Na ruim 3,5 maand(!) afgekeurd met de mededeling dat geen cashback geldt voor Telfort 3 in 1 paket.
Wat een deceptie , vooral omdat dat dat toen niet werd aangegeven, nu pas wordt afgekeurd en andere sites wel cashback geven voor Telfort 3 in 1 (shopbuddies zelfs 75 euro!). Cashbacktotaal claimt 100% uit te keren wat dus niet zo is.. En dit is al 4e keer dat om vage redenen wordt afgekeurd.
Advies : doe geen transactie via Cashbacktotaal , kijk bij andere cashback sites!

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Helemaal tevreden! Nog nooit problemen mee gehad, welkomsbonus van €2,50. Het is gewoon gratis geld besparen! Wel vind ik dat er niet héél veel webshops met kortingen zijn... Daarom -2 ster

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Erg tevreden over cashbacktotaal, vorig jaar bij Black Friday een leuk abbonement op mobiel.nl genomen. Helaas werd toe de cashback niet goed geregistreerd, maar na contact te hebben opgenomen met de klantenservice werd het een en ander voor me uitgezocht. Uiteindelijk mijn Cashback gekregen, erg content met deze service en ze zijn redelijk vaak de hoogste qua cashback percentage!

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Ik shop al jaren via CashbackTotaal.nl en ben heel tevreden. altijd snelle reacties op mijn vragen en ik heb al aardig wat bespaard op mijn aankopen. Ben heel blij met deze site en raadt het iedereen aan diee weleens online iets koopt.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Mijn eerste cashback ging goed. Daarna ging alles fout. Wel snelle reactie op een mail, maar je wordt niet echt geholpen. Op een cashback wat afgekeurd is krijg je een vaag onpersoonlijk reactie. Waaruit blijkt dat de cashback een ander kanaal/bedrijf is toegekend. WTF!?:

" Wat betreft de toekenning aan een ander kanaal; helaas kunnen wij hier weinig verder aan uitzoeken. De affiliatenetwerken mogen ons niet doorgeven welk ander kanaal dit betreft. Het is dus onmogelijk voor ons om aan te geven of dit een andere cashback-, vergelijkingssite of gewone site betreft. Of dat er iets anders speelt, zoals bijvoorbeeld het gebruik maken van een kortingscode, -voucher of andere regeling."

Verder wacht ik al bijna 3 maanden op een ander cashback van simpel.nl. Dat schiet dus niet op! Einde verhaal, geen vertrouwen meer in Cashbacktotaal.nl.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Na 3 maanden nog steeds cashback.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Het duurde twee maanden, maar ik heb netjes het geld op mijn rekening ontvangen.

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
Beste Debzahab,

Wat vervelend dat een shop je transactie heeft afgekeurd, terwijl dat niet zou moeten. Zou je via ons ticketsysteem contact met ons op willen nemen? Meestal heeft de winkel een vergissing gemaakt en is het wel op te lossen!

We horen graag van je,
CashbackTotaal.nl support

CashbackTotaal.nl
Beoordeling:
- :
De cashback van een goed geregistreerde aankoop (die ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en niet is ontbonden of zo) is zomaar afgekeurd.
Links laten liggen deze club!


Bezoek CashbackTotaal.nl

Legenda
De score van een cashbacksite volgt uit door gebruikers ingevulde beoordelingen en geeft een indicatie van de prestaties. Dit zijn de mogelijke scores:
 Onbekend
 Zeer slecht
 Matig
 Gemiddeld
 Goed
 Zeer goed